Restaurant en Brasserie Hermitage in Zeist: Klassiek, verfijnd en toch hedendaags!

Verfijnde culinaire creaties bereid met uitsluitend verse ingrediënten passend bij het seizoen

Reserveer een tafel

Fijnproeverij

Puur, eerlijk en verfijnd

Stap binnen in een oase van smaak en elegantie. Bij Restaurant Hermitage omarmen we culinaire kunst met een warm hart en een verfijnde touch.

Een culinaire reis

Laat ons je meenemen op een culinaire reis vol ontdekkingen. Ontdek nieuwe smaken, geniet van verfijnde gerechten en laat je verrassen door onze toewijding aan uitmuntendheid.

Reserveer een tafel

Uitnodigende Gastvrijheid

Bij Hermitage voel je je thuis vanaf het moment dat je binnenkomt. Onze gastvrijheid straalt door in elk detail, waardoor elke beleving bij ons een hartverwarmende herinnering wordt.

Reserveer een tafel

De smaak van vers

Puur, eerlijk en verfijnd

Ons menu

Waarom zou je het van ver halen als er dichtbij zoveel moois en lekkers te krijgen is? Daarom komen bijna al onze ingrediënten uit Nederland, we laten je graag proeven hoe heerlijk dat kan zijn!

Bekijk de gerechten

Onze wijnen

Wijn geeft de culinaire ervaring nog meer kleur. Onze sommelier Arjen van den Bos selecteert met passie de mooiste wijnen uit alle relevante wijngebieden om je te laten genieten van de beste wijn en spijs combinaties.

Bekijk de wijnen

Onze lunch

Met een ruim assortiment kun je heerlijk een middag vertroeven bij Hermitage.

Bekijk de lunchkaart

Liefde voor eten, dat proef je

Privé genieten in elegante privacy

Ontdek onze mogelijkheden voor private dining en laat jezelf en je gasten verwennen in een intieme setting, omringd door verfijnde smaken en hartverwarmende gastvrijheid. Of je nu een intiem diner organiseert voor een select gezelschap of een speciale gelegenheid viert met een uitgebreide groep, onze private dining ruimte biedt de perfecte ambiance voor elke gelegenheid. Ook voor feesten en vergaderingen is onze Private Dining Room een zeer geschikte ambiance.

Neem contact op

Het mooiste terras van Zeist

Verwen jezelf met de charme van ons prachtige verwarmde terras, het pareltje van Zeist.  Ons terras de ideale setting voor een heerlijke culinaire ervaring in de buitenlucht. Of je nu wilt genieten van een romantisch diner bij kaarslicht, een gezellige lunch met vrienden of een verfrissend drankje in de zon, ons terras verwelkomt je met open armen.

Reserveer een tafel

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie