Menu Café de Paris
Aperitifs
Entrees
-
Paté en croûte 12
ambachtelijke paté met uienmarmelade en savora
-
Carpaccio de boeuf 15
rundercarpaccio met truffelmayonaise en parmezaanse kaas
-
Crevettes gris 14
hollandse garnalen met cocktailsaus en kropsla
-
Salade vert 12
groene salade met crudité en franse dressing
-
Potage de l'oignon 9,5
franse uiensoep gegratineerd met Goudse kaas

Plats de résistance
-
Poulet "Bonne femme" 22
gebraden boerderijkip met aardappel, spek en ui
-
Steak Bearnaise 22
steak geserveerd met pommes frites, rode wijn jus en bearnaisesaus
-
Pasta vongole 19
linguine pasta met schelpjes en groene asperges
-
Plat du jour 22
wisselend visgerecht met seizoensgroenten en friet
-
Tartare classique 22
steak tartaar met eitje en augurkjes, geserveerd met friet
