Menu Restaurant
Entrées froides
-
Carpaccio 17
Truffelmayonaise | Parmezaan | cruditè | Supplement eendenleverkrullen 6,5
-
Jonge makreel 18
Gerookt | dumplings | dashi | edamame
-
Gamba 19
Gebakken | salade | watermeloen | schuim rode curry
-
Steak tartaar 18
Brickdeeg canneloni | eidooiercrème | gebrande sjalot
-
Eendenlever 19
Cremeux | gerookte ganzenborst | rode ui

Pièces
-
Entrecôte 32
Black Angus | runderstoof | groene peperjus | Supplement gebakken eendenlever 9
-
Snoekbaars 29
Spinazie à la crème | paling | dragon jus
-
Kwartel 30
Rouleau | groene kool | pommes fondant | morilles jus
-
Zeetong 500 gram 40
À la meunière | salade | frites
-
Butternut 25
Pompoencrème | tortellini geitenkaas | port reductie

Desserts
-
Crème Brûlée 12
Vanille ijs
-
Duindoorn 15
Cremeux | pure chocolade | sorbet
-
Cassis 15
Bramencrème | bosbes | granola
-
Dame Blanche 13
Vanille ijs | warme chocolade saus
-
Diverse ijssoorten per bol 4
Vraag naar de verschillende smaken
-
Kazen van Peterse 16
Dadelbrood | kweepeer
-
Friandises 7
4 kleine items voor bij de koffie
