Menu Restaurant
Entrées froides
-
Carpaccio 17
Truffelmayonaise | Parmezaan | cruditè | Supplement eendenleverkrullen 6,5
-
Ceviche 19
Kabeljauw | komkommersap | tarama | avocado
-
Gado Gado 18
Gamba’s | eidooier | kool | komkommer | pindakruim
-
Rundertartaar 18
Oesterblad | oestercrème | zilte groenten | Avruga | Supplement Persian Black Pearl kaviaar 12
-
Eendenlever 19
Cremeux | bietjes | groene druif | krokante kippenhuid

Pièces
-
Ossenhaas 35
Steak cannibale | Hasselback | knolselderij | Sanbaizu jus | Supplement gebakken eendenlever 9
-
Zeebaars 29
Hollandse garnalen | verjus beurre blanc
-
Hoender 29
Rouleau | langoustine | bospeen
-
Skrei 30
Paling | brandade | cresson
-
Groene asperge 26
Geroosterd | Hennenei | fregola | Duxelles

Desserts
-
Tarte Tatin 12
Omgekeerde appeltaart | roomijs
-
Tropisch fruit 15
Panna cotta | ananas | kokosijs
-
Mokka 15
Amaretti | espresso martini
-
Sabayon 12
Met seizoenfruit
-
Diverse ijssoorten per bol 4
Vraag naar de verschillende smaken
-
Kazen van Peterse 16
Dadelbrood | kweepeer
-
Friandises 7
4 kleine items voor bij de koffie
