Menu
Entrées froides

Pièces
-
Entrecôte 32
Black Angus | steak Cannibale | cevenne ui | Supplement gebakken eendenlever - 9
-
Spitskool 26
Van de BBQ | misocrème | jus van selderij
-
Wilde Zeebaars 29
Spinazie à la crème | mousseline | paling
-
Hertenrugfilet 29
Bloedworst | zuurkool | pastinaak
-
Gamba & buikspek 26
Paksoi | Tomasu | radijzen

Desserts
-
Crème Brûlée 13
Vanille ijs
-
Ananas 15
Van de BBQ | vanille | rum
-
Peer 15
Panna cotta | yuzu | sorbet
-
Dame blanche 14
Vanille ijs | warme chocolade saus
-
Diverse ijssoorten per bol 4
Vraag naar de verschillende smaken
-
Kaas van Peterse 16
Dadelbrood | kweepeer
-
Friandises 7
4 kleine items voor bij de koffie
