Lunch diner kaart

Reserveer een tafel

Lunchgerechten

Café Menu

Appetizers
Pata Negra € 18,00
Oesters dagprijs
Ortiz Sardines € 10,00
Slakken in knoflook € 12,00

Entree
Uiensoep, kaascrouton € 12,00
Carpaccio, truffelmayonaise € 19,00
Waldorfsalade € 15,00

Hoofdgerechten
Steak ‘Café de Paris’ boter € 28,00
Poisson du jour € 28,00
Saté du café (kipsaté, friet, atjar, kroekpoek) € 22,00

Desserts
Dame blanche € 12,00
Ijssoorten per bol € 4,00
Kaas van Peterse € 18,00

SALADES

ENTRÉES FROIDES

ENTRÉES CHAUDES

PIÈCES

APERITIF

SUPPLEMENTS

DESSERTS

Chefs MENU

Voorgerecht
Hertenrosbief, knolselderij, truffel

Tussengerecht
Cacio e pepe

Hoofdgerecht
Runderentrecote, zuurkool, rode wijn jus

Nagerecht
Tiramisu a la Hermitage

WINE PAIRING

Mooie, bijpassende wijnen bij elk gerecht!