Over Hermitage

EEN STUKJE GESCHIEDENIS

Hermitage Zeist

Sinds haar oprichting heeft Hermitage Zeist een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw. Oorspronkelijk gebouwd als een elegant landhuis, heeft deze prachtige locatie door de jaren heen verschillende transformaties ondergaan voordat het de culturele schatkist werd die het vandaag is.


In de vroege jaren 1900 diende het landhuis als een toevluchtsoord voor kunstenaars en intellectuelen, waar zij zich konden laten inspireren door de rustige omgeving en de weelderige natuur. Later werd het pand omgebouwd tot een exclusief hotel, waar gasten werden verwelkomd met de hoogste mate van luxe en gastvrijheid.

 

In de loop der tijd is de Hermitage geëvolueerd tot een centrum van pure, eerlijke en verfijnde culinaire uitmuntendheid. Onze toewijding en liefde voor gastvrijheid maken van Hermitage Zeist een unieke bestemming voor liefhebbers van “het goede leven”. Kom en ontdek de betovering van Hermitage Zeist, waar klassieke en hedendaagse culinaire ervaringen prachtig samenkomen.

Het team

Puur, eerlijk en verfijnd

Bij Hermitage Zeist streven we ernaar om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden, gedreven door onze diepgewortelde passie voor gastvrijheid. Ons toegewijde team staat klaar om je te verwelkomen met open armen en je te begeleiden door een reis van culinaire smaken.

Of je nu luncht of dineert in ons gezellige brasserie of stijlvolle restaurant, geniet van de zon op het mooiste (verwarmde) terras van Zeist of een speciale gelegenheid viert in onze Private Dining Room, ons team staat altijd paraat om ervoor te zorgen dat jouw verblijf bij Hermitage Zeist memorabel is.

Onze medewerkers zijn meer dan alleen gastheren; ze zijn jouw gidsen door onze wereld van elegantie en verfijning. Met een glimlach op hun gezicht en een hart vol toewijding, streven ze ernaar om aan al jouw wensen te voldoen en je verwachtingen te overtreffen. Of het nu gaat om het aanbevelen van de perfecte wijn bij je lunch of diner, of gewoon het creëren van een warme en gastvrije sfeer, ons team staat altijd voor je klaar. Bij Hermitage Zeist bent je niet zomaar een gast; je bent een gewaardeerde vriend die we koesteren en verzorgen. Kom langs en laat ons je verwennen met de ongeëvenaarde gastvrijheid waar we zo trots op zijn.