Diner kaart
Breekbrood van Menno | 4,75 | |
met garnituren | ||
Slakken | 10,00 | |
in kruiden en knoflook | ||
BAERII kaviaar 15gr | 37,50 | |
Ortiz Sardines | 7,00 | |
à la Antigua in olijfolie | ||
Pata Negra | 15,00 | |
cornichons en truffelmayonaise | ||
Platte oesters 00000 | per stuk 5,00 | |
Rode wijnazijn, sjalot | ||
Ganzenlever | 19,00 | |
Gebakken, cremeux, krenten, groene druif, cupcake | ||
Huisgerookte zalm | 17,00 | |
Springroll, groene asperge, cresson | ||
Ceviche van zeebaars | 18,00 | |
Dumpling, avocado, groene appel | ||
Carpaccio van rund ‘Aberdeen Angus’ | 14,75 | |
supplement eendenleverkrullen | 5,00 | |
Steak tartaar | 18,00 | |
Gebrande ui, hartige advocaat | ||
Bisque | 18,00 | |
Zeekreeft, Boudin blanc, rouleau selderij | ||
Tom kha kai | 13,00 | |
Kokos, gyoza, gamba | ||
Holsteiner entrecôte | 30,00 | |
Artisjok, duxelles, fondant, jus van sjalotjes | ||
Yellow fin tonijn | 29,00 | |
Pulpo, antiboise en gezouten citroen | ||
Fideua | 22,00 | |
Saffraan spaghetti, mosselen, gamba's, espuma piment | ||
Iberico | 22,00 | |
Koontjes, butternut risotto, Pata Negra | ||
Eend | 27,00 | |
Filet, rilette, bosbiet, polenta, jus zoethout | ||
Steak | 21,50 | |
Beurre Café de Paris, seizoensgroenten en frites | ||
Catch of the day | 21,00 | |
Wisselend visgerecht met seizoensgroenten en frites | ||
HISTORIE
Hermitage in Zeist is een pand met een rijke geschiedenis. Omstreeks 1841 gestart als herberg en later Hotel Schneider genoemd. Door de broedergemeente van Zeist werd er veelvuldig een groot aantal gasten ondergebracht, waardoor het hotel omstreeks 1900 omgedoopt werd tot Hotel der Broedergemeente. Vanaf 1920 stond het pand dan bekend als hotellerie Hermitage. Tussen 1965 en 1968 heeft Hermitage een auto dealer gehuisvest, waarna het in 1968 zijn aloude hotelbestemming terugkreeg. Vanaf de jaren ’90 verdwenen de hotelkamers en ging Hermitage verder als brasserie/restaurant.
Restaurant Hermitage & Café de Paris
Wat velen niet weten, is dat Hermitage in feite bestaat uit twee aparte eetgelegenheden. Naast het sfeervolle restaurant is er de minstens zo sfeervolle, maar wat informelere Café de Paris met riante bar. Hier eet je vooral gezellig en informeel, of geniet je van een heerlijk glas wijn of gin-tonic. Café de Paris heeft een eigen kaart met verrassende, (h)eerlijke gerechten.
Het Café de Paris leent zich ook uitstekend voor (besloten) partijen.
We informeren u graag over de mogelijkheden.
Het terras
Absoluut bijzonder is het 200 vierkante meter grote, doorgaans met veel bloemenpracht getooide terras, geheel overdekt met uitschuifbare overkapping. Zowel overdag als ’s avonds vormt het een sfeervol baken aan het Zeister Rond. Het terras is open voor lunch en diner zodra de weersomstandigheden dat toelaten. Bij een eventueel wat fris aandoend briesje bieden de glazen omheining en de terrasverwarming soelaas. Daardoor is het altijd goed toeven, op het grootste restaurantterras van Zeist. Van de vroege lente tot in de late herfst!